Το δικό σας Gift Box

Τα δώρα με συναισθηματική αξία μένουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας. Τα personalised κουτιά του Greek Gaia Box, κρύβουν αγάπη, και φροντίδα.

Τα gift boxes έχουν ομολογουμένως μέτρια φήμη, ίσως όχι άδικα αφού πολλές φορές το περιεχόμενό τους μπορεί να είναι ανέμπνευστο. Η δυνατότητα επιλογής όμως του κατάλληλου gift box ανάμεσα στα τόσα συμβατικά, δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον και σκέψη.

Στο Greek Gaia Box δίνεται έμφαση στην λεπτομέρεια και ξεκινά από τα κουτιά και τις συσκευασίες, έπειτα επικεντρώνεται στο περιέχομενο των αγαθών. Προϊόντα διαλεγμένα ένα ένα εξαιρετικής ποιότητας, design, από διαλεκτούς Έλληνες παραγωγούς.

Ξεχωρίστε λοιπόν με προσωποποιημένα κουτιά δώρου στους φίλους σας, που το εξωτερικό τους θα μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο.

Κουτιά ειδικά χαραγμένα για τους αγαπημένους σας εκπαιδευτικούς, συγγενείς, φίλους, ακόμα και κουτιά για επετείους ή εποχιακά.

Φτιάξτε το πιο ξεχωριστό και μοναδικό δώρο, που θα δημιουργήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα στο αγαπημένο σας πρόσωπο και που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

greekgaiabox-custom-design

Η ομάδα του Greek Gaia Box ειδικεύεται στην χάραξη ξύλινων κουτιών με το σχέδιο της επιλογής σας.. Χαράζουμε το σχέδιο, λογότυπο, κείμενο, εικόνα που εσείς επιθυμείτε στο εξωτερικό των κουτιών και προσαρμόζεται το κείμενο στις διαστάσεις που θα επιλέξετε.

Δυνατότητα σχεδιασμού του δικού σας κουτιού, με ψηλής ποιότητας υλικά και μηχανήματα laser τελευταίας τεχνολογίας.

Όλα τα ξύλινα κουτιά κατασκευής μας πληρούν τις προϋποθέσεις του Διεθνούς Προτύπου ISPM15.

Ενημέρωση...
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.