Επιστροφές και αντικαταστάσεις

Έλαβα το λάθος προϊόν.
Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που είναι λάθος, και έχετε την επιλογή της επάναποστολής του σωστού προϊόντος, χωρίς να επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής ή της επιστροφής του ποσού το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφή σας.
Η παραγγελία μου έφτασε κατεστραμμένη.

Υπάρχουν προϊόντα τα οποία όπως αναγράφουν και στην περιγραφή τους αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, σε αυτή τη περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Στο email να συμπεριλάβετε:
– Μια φωτογραφία του ελαττωματικού προιόντος.
– Τον αριθμό παραγγελίας ή την διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας;

Δεν μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από κάποια αγορά; Μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
-Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι άθικτο.
-Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην Greek Γαια box εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή τους (στην αρχική τους κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Αφού έχουμε λάβει την επιστροφή και ελέγξει την κατάσταση τους, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή να επιλέξετε επιστροφή του ποσού το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφή σας.

Σε ποια διεύθυνση να αποστείλω την επιστροφή μου;
Η αποστολή της επιστροφή σας πρέπει να γίνει στην διεύθυνση που αναγράφεται στο voucher της Κούριερ το οποίο παραλάβατε. Θα βρείτε την διεύθυνση επίσης στην ιστοσελίδα μας, στα στοιχεία επικοινωνίας.
Πως μπορώ να ζητήσω κάποια βοήθεια ή επιπλέον πληροφορία;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οπουδήποτε διευκρίνηση, πληροφορία ή βοήθεια είτε μέσω email στο [email protected] είτε τηλεφωνικός στο 2107007483.

Ενημέρωση...
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.